Vi flytter

Vårt nye hjem er under oppføring.

I løpet av en uke endret livet seg på grunn av et enkelt JA.

Et enkelt JA kan endre livet vårt på et nanosekund.
Det slår meg hver gang det skjer, hvor enkelt det egentlig er å skape et bedre liv for seg selv. Eller endre et tankesett hvor målet og livet endrer seg som den uken jeg sa JA en gang til. Det handlet først og fremst for meg å tørre å si hva den indre stemmen fortalte meg. Få det ut i mellomrommet som ligger i luften før det ble oppfattet av en annens bevissthet.

Vi skal flytte minst en gang til sa jeg i februar 2019 når min kjære var mellom to jobber. Han tenkte seg om før det kom et nytt og sterkere NEI! med påfølgende ….. jeg trives alt for godt her til at vi skal flytte. Dessuten har jeg akkurat sagt ja til en ny og spennende jobb med store vekstmuligheter for fremtiden. Alle de gode begrunnelsene kom som perler på ei snor.

«Som et ekko kom minnene fra sist jeg sa vi skulle flytte. Hvor min kjære sa, NEI! jeg trives så godt her, så noe flytting kom ikke på tale. Det var våren 2009, samme scenario. Jeg sa mitt og han sa NEI! med noe av de samme argumentene som nå. Forskjellen var at denne gangen sa jeg når vi skulle flytte, ikke hvor og hvorfor… men når. Jeg sa vi kom til å kjøpe leilighet til høsten samme året. Vi solgte og flyttet den høsten på grunn av kjøkkenet og tilgang til naturen.«

Jeg hørte på tiradene med alle fordelene med å bo der vi fremdeles bor, vårt hjem fra 2009 frem til sommeren 2020. Inni meg kjente jeg på den indre følelsen av at vi skal flytte, vi kommer til å flytte… men vet ikke hvorfor. Den indre stemmen er sterk, så sterk at jeg etter flere måneder med bevisst lytting til stemmen kjente at dette måtte være sant.

Ja-til meg prosjektet som startet November 2018 har ført meg inn i situasjoner og en indre vekst jeg ikke har sett maken til. Den indre stemmen fra hjertet har slått til mange ganger. Jeg måtte bare sjekke ut om denne stemmen også var riktig, derfor måtte jeg si det høyt en gang til.

Jeg hører hva du sier, men det hjelper ikke. Vi kommer til å flytte uansett hva du sier. Jeg vet ikke hvor, eller hvorfor. Om det er den jobben du har nu som fører oss vekk fra Oslo, eller om du bytter jobb…. vet jeg ikke. Men, vi kommer til å flytte! Nå har jeg sagt det, å da får vi se hva som skjer.

Det koster å være så bastant, så sårbar som jeg gjorde meg da. Men jeg måtte se om magien fremdeles lå i stemmen på innsiden. Fem måneder etter den dagen, hadde vi skrevet under på en kontrakt på et helt nytt hjem i en tremannsbolig utenfor Oslo. Etter to måneder i favoritt jobben sto en helt ny jobb å ventet på min kjære.

Ja- til meg er en spennende oppdagelsesreise hvor jeg møter meg selv med åpne armer. Følelsene, tankene og minnene får lov til å si sitt, sette sine spor eller minne meg på noe jeg har glemt. Når jeg lytter så sterkt og anerkjenner det som skjer med kjærligheten til meg selv åpnes livet sterkere rundt meg. Jeg finner styrkene der motet og pågangsmotet mot de målene jeg har hatt har vært pådriver disse månedene. De er viktige oppbyggende øyeblikk som jeg tar med meg videre.

Stemmen på innsiden har vist meg hvor jeg skal bevege meg. Den har vist meg hvor god ydmykheten og sårbarheten kan være i møte med motet som er den store kraften jeg trenger for å ta i bruk vektstangen jeg må bevege for å komme meg gjennom til trygg grunn. Jeg lærte hvordan nysgjerrigheten skapte en indre strøm av begeistringsglede etterhvert som jeg beveget meg fremover i ukjente landskap.

Jeg møtte sorgen i møte med mestringsgleden. Deretter møtte jeg skammen i møte med innsikten som åpenbarte seg. Livet passerte revy der jeg ble bevisst ganger jeg kunne gjort akkurat det samme for å finne det jeg fant først nå. Samtidig åpenbarte noe seg i bevisstheten, – jeg var ikke klar den gangen. Det var alt for mye annet jeg jobbet med å lære på den tiden. Jeg har nøstet meg frem langs den røde tråden som nå blir mer og mer en sølvtråd som jeg bare trenger å si Ja- til å følge.

Livet er magisk, det er fullpakket av uante muligheter når du går det i møte med modige åpne armer og åpent sinn med nysgjerrighet som fører til begeistringsglede.

Jeg flytter ikke bare i et nytt hjem.

Jeg har flyttet fokus, jeg har flyttet kjærligheten når jeg sa Ja til meg, jeg har flyttet bevisstheten, jeg har flyttet målet, jeg har omorganisert å flyttet rundt på mine overbevisninger. Jeg er sikker på at jeg kommer til å flytte på mer etterhvert som jeg møter livet fremover.

Denne gangen er jeg heldig som får flytte i et helt nytt miljø, hvor alle som kjøper sitt nye hjem i dette borettslaget starter med like blanke ark som meg akkurat på dette området.

Jeg har virkelig funnet min indre livsstilarkitekt. Det gir meg en indre ro å vite at jeg blir mer og mer kjent med meg selv og mitt indre landskap. Jeg liker det meste av den jeg er. Jeg elsker den jeg er 100% håper du elsker deg 100% du også. <3

En kommentar til «Vi flytter»

  1. Lycka till i nya hemmet!
    Hoppas att vi kan komma dit och hälsa på nästa gång vi är till Per.

    Härligt att du lyssnar till din inre röst! Vi har ju alla svaren inom oss…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *